dtai belastingen en administraties

Wij helpen u met uw administratie en uw fiscale aangelegenheden, zoals uw aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Behalve dat wij uw administratieve werk uit handen nemen, geven wij ook proactief advies hierover. Als belastingadviseur verzorgen wij fiscale aangiften en geven fiscaal advies aan individuen, ondernemers en (besloten) vennootschappen.

Bent u ondernemer of directeur-grootaandeelhouder? Bent u startende ondernemer, of ZZP-er? Bent u financieel medewerker van een B.V., N.V., stichting of vereniging? Wij assisteren u graag bij al uw vraagstukken op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en overdrachtsbelasting. Wij hebben ook ervaring met minder bekende heffingen zoals energiebelasting of met het beoordelen of uw bedrijf niet te hoge (sector-)premies betaald voor de werknemersverzekeringen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, ook op internationaal terrein. U krijgt de ervaring en kwaliteit van een groot “Big 4-kantoor” voor een fractie van hun prijzen.

Dtai belastingen en administraties is gevestigd in Rijswijk zh, tussen Den Haag en Delft.

Comments are closed.